Christmas Tag

Deze tag zag ik bij Vera Camilla en het leek me leuk om ook op mijn blogpagina te doen, aangezien ik zelf elk jaar volledig into Kerst ben!

Let’s gooo!

Wat is je favoriete kerstliedje?

De Christmas Medley van Michael Bublé staat steevast op wanneer de kerstperiode aanbreekt of zelfs al wanneer we de kerstboom versieren. Hij heeft een warme, aangename stem die gewoon past bij het hele kerstgebeuren.

Wat is je favoriete kerstfilm?

The Holiday met Cameron Diaz en Jude Law is een van mijn favoriete films, omdat de film zelf zich in de kerstperiode afspeelt, het verhaal mooi is én geweldige filmmuziek heeft.

Wat staat er bovenaan je kerstlijstje?

Dit jaar ben ik aan het sparen voor een goede systeemcamera, nl. de Canon G7x. Ik ben van plan mijn eigen Youtube kanaal te starten, en hier hoort toch een degelijke camera bij naar mijn mening. Verder breng ik graag een leuke kerst door met familie, met veel lekker eten en vooral de reacties op de cadeaus die ik kocht zien! 😉

Wat is je favoriete make-up look tijdens kerst?

De Ombré Blackstar in Misty Rock van ByTerry op de oogleden, Catrice ‘Don’t Leave Me’ liquid eyeliner en een rode lip, bij voorkeur Rubywoo door MAC.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Als ik thuis ben, draag ik het liefst mijn onesie van de Primark. Voor feestjes een kleedje of een klassieke zwarte broek met een leuk topje en een blazer of jeansvestje.

Liever buiten in de sneeuw of binnen met een kop warme chocolademelk?

Ik geloof niet dat het dit jaar zal sneeuwen tijdens kerst (of ervoor en erna), maar als het sneeuwt, maak ik wel graag een wandeling en de sneeuw onder je voeten horen kraken en de ijle, gezonde lucht inademen. Om dan erna terug te gaan opwarmen met een lekkere kop chocolademelk natuurlijk!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit? 

Mijn ideale kerst is met veel familie, veel cadeaus en sfeer, en uiteraard: raclette! Raclette is mijn favoriete kerst eten, ik kan hier enorme hoeveelheden kaas van op met een lekker stokbrood erbij. Eigenlijk is kerst voor mij niet volledig zonder dit lekkere gerecht!

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Wij hebben elk jaar een echte kerstboom omdat we dit meer charme vinden hebben, deze ruikt ook altijd zo heerlijk! Het nadeel aan een echte boom is dat je hem toch zeker om de 2 dagen water moet geven, zodat hij zijn naalden niet verliest.

Wat voor ballen zitten er dit jaar in je boom?

Het thema van dit jaar is goud-brons-transparant.

Wat is je favoriete kerstsnack?

Rond deze periode komt onze supermarkt telkens met ‘sneeuwballen’, dit zijn chocolaatjes met een soort crème au beurre/mellowcake-vulling en melkchocolade er rond.

detail_SNE01

Wat zijn jullie favoriete snacks, versiering, activiteit, make-up etc voor kerst? Laat het me zeker hieronder weten!

signature

 

 

 

No Comments

Leave a Reply