MAC Lipsticks collectie

Hallo allemaal!

Ik ben weer terug met een nieuwe blogpost en deze keer over mijn MAC lipsticks collectie. Ik vind het zelf altijd leuk om blogposts te lezen over MAC lipstick collecties en ik vond het een goed idee om mijn eigen MAC lipstick stash met jullie te delen!

Here it goes!

IMG_3822

Mijn collectie gaat van nudes tot een paar zeer wijnrood-bruine tinten. Het meeste gebruik ik nudes of de kleuren met een zachte paarse ondertoon. Hieronder een swatch van alle nudes:

IMG_3834

Mijn favoriete (paars-achtige) nude is Mehr. Deze is een prachtige ‘my lips but better‘ kleur die bij veel make-up looks past. Als ik voor een lichtere nude moet kiezen, neem ik steevast Patisserie of Hue.

Hieronder de iets meer hevige roze en paarse tinten:

IMG_3837

Mijn favorieten uit deze reeks zijn toch wel Heroine en Candy Yum-Yum. Heroine vanwege de gedurfde paarse kleur die heel edgy staat op de lippen en Candy Yum-Yum is gewoon een heerlijke, matte en zomerse bubblegum kleur die mooi staat bij een gebruinde huid. Beide zijn zeer matte kleuren en vereisen wel een primer vooraleer je ze aanbrengt, zodat de kleur na een tijdje niet opdroogt op je lippen.

En als laatste komen de roodtinten aan bod:

IMG_3839

Bij de rode kleuren is het moeilijk kiezen, omdat ik zowel hou van wijnrode, maar ook van de iets framboos-kleurige tinten. Rebel heeft een framboos-kleurige toon, waardoor hij ook iets meer geschikt is om overdag te dragen. De andere drie kleuren zijn heel classy, maar ook hevig en ‘out there‘, dus deze kleuren hou ik voornamelijk voor ’s avonds. Rood is voor mij persoonlijk moeilijker om mooi te houden omdat je ook élk foutje ziet bij het aanbrengen, je hebt bijna elke keer een spiegel nodig én een lipliner. Door de dag heen vervaagt de kleur vaker waardoor ik uiteindelijk een rood randje rond mijn lippen krijg en verder niets meer. Verder zijn dit zeer gepigmenteerde, matte kleuren die een vampy finish aan je make-up look kunnen geven.

Heb je zelf nog kleuren die zeker de moeite waard zijn om te proberen? Laat het me zeker in de commentaar weten!

signature

 

No Comments

Leave a Reply