Make Up Eraser review

Spendeer jij ook massa’s geld aan make up doekjes, watjes, reinigingsmelk etc om je make up er af te halen? Ben je milieubewust en zoek je een goedkopere en milieuvriendelijkere manier om je gelaat elke dag schoon te maken? Zoek dan niet verder, want ‘I present you: The Make Up Eraser!’

maxresdefault

Wat?

Jullie denken nu allemaal waarschijnlijk: ‘Ehh?’ Maar het woord zegt het dus zelf: dit product verwijdert al je make up zonder toevoeging van extra reinigingsproducten! De Make Up Eraser is een natuurlijke methode om je make up te verwijderen. Geen agressieve chemicaliën nodig.

verwijdert & exfolieert
verwijdert & exfolieert

Hoe werkt het?

De fabrikant vraagt om de Make Up Eraser voor eerste gebruik even in de wasmachine te wassen en te laten drogen. Vervolgens terug nat maken met (bij voorkeur warm) water en met de kortharige kant in cirkelvormige, zachte beweging over je gelaat wrijven en al je make up verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zelfs de meest hardnekkige waterproof eyeliner en mascara, HD makeup, vetschmink en meer! De Make Up Eraser is ideaal voor de gevoelige huid en lensdragers; je hoeft geen extra reinigingsmiddel toe te voegen en er zit er ook geen in het doekje. Achteraf kan je met de andere zijde (de langharige kant) nog even over je gelaat gaan voor een exfoliërend effect en om de laatste restjes make up te verwijderen indien nodig.

Maar wat erna?

De Make Up Eraser is herbruikbaar en kan in de machine minimaal 1000x gewassen worden. Ik kan dit doekje 3 à 4 maal gebruiken om álle make up van mijn gelaat te halen, vooraleer hij gewassen dient te worden. Je denkt nu misschien: ‘ Maar altijd wassen is toch ook niet praktisch?’ Ik heb gemerkt dat je hem ook een snel handwasje kan geven met baby shampoo of de Beautyblender Cleanser. Je hoeft hem dus niet elke keer in de wasmachine te stoppen. Voor een grondige reiniging kan je hem echter wel in de wasmachine stoppen, waarna alle vlekken keer op keer volledig verwijderd zullen zijn. De Make Up Eraser is geen microfiber maar een pluche doek van een speciaal geweven polyester/zijde mix die superzacht is voor de gevoelige huid. Om je make up te verwijderen op vakantie moet je vaak veel make up removers of doekjes meenemen.

verpakking Make Up Eraser
verpakking Make Up Eraser

De Make Up Eraser geeft je vrijwel geen extra gewicht in je koffer en kan ook niet gaan lekken!(denk maar aan al die keren dat je oogmake up remover of eau micellaire uitgelopen was in je bagage) Hij wordt namelijk geleverd met een handig plastic opbergtasje. Tevens ben je millieu vriendelijk bezig, want de meeste removers en make up doekjes zitten in plastic verpakkingen, die je telkens opnieuw weer moet kopen en weggooien.

Aanrader?

Ik zou iedereen dit superhandige en zachte doekje aanraden, vooral om de simpliciteit en de geweldige werking ervan! Het duurt niet lang, neemt al je make up af én je huid voelt zacht aan na gebruik.

Ik bestelde mijn exemplaar bij The Make Up Spot voor België.

Aanbevolen verkoopprijs: € 19,95

Wat vinden jullie van de Make Up Eraser? Laat het me zeker weten!

signature

No Comments

Leave a Reply