Todaysbeauty Make-Up Kwasten Review

Een tijdje terug kocht ik de make up kwasten van Todaysbeauty door Nederlandse Youtuber en blogger Manon Tilstra. Wanneer Youtubers uit de Benelux een leuk beauty product uitbrengen, ben ik steeds toch benieuwd om het uit te testen. Ik bestelde de Pretty Face en Pretty Eyes set en na lang testen geef ik jullie graag mijn mening.

Het lijkt er op dat Todaysbeauty kwasten goed aanleunen bij de Real Techniques en de Zoeva kwasten, wat de eerste indruk van de kwaliteit betreft. Ze zijn zacht, grotendeels gemaakt van taklon haren (diervriendelijk) en zien er stevig uit.

IMG_4464

De Pretty Eyes set bestaat uit een eyeliner/wenkbrauwkwast, een blendingkwast en een oogschaduw kwast. De laatste twee zijn van zacht geitenhaar gemaakt en voelen zacht aan.

IMG_4467
Pretty Eyes set

De Pretty Face set bestaat uit een poederkwast, een contourkwast en een foundation kwast.

Hier is enkel de contour kwast gemaakt van geitenhaar, de twee anderen zijn synthetisch. Wederom hier een mooie afwerking, zeer zacht en ze behouden goed hun vorm.

Bij de geitenhaar kwasten merk ik wel een beetje dat de haren wat uiteen gaan staan na enkele keren wassen, maar dit heb ik bvb ook bij MAC kwasten, dus dit is normaal.

IMG_4468
Pretty Face set

Ik gebruik beide sets dagelijks en ze brengen mijn make up fantastisch goed aan. De haren glijden zacht over mijn gezicht zonder af te doen aan het effect dat ik wil bekomen. Ik ben als de dood voor stekelige kwasten! Heb de kwasten al een aantal keer gewassen en ze blijven in perfecte staat. Ze doen me inderdaad wat denken aan MAC/Zoeva/ Real Techniques kwasten wat de vormgeving en materialen betreft. Manon gebruikte vroeger zelf veel Zoeva, geloof ik, vandaar het kwalitatieve productieproces van haar eigen kwastenlijn.

De Pretty Face set is helaas al een tijdje niet meer op voorraad, maar je kan de oogset nog steeds vinden op Manon’s webshop.

Mijn algemene conclusie: ik ben helemaal fan! De sets zijn zeker niet duur gezien de kwaliteit, je hebt in twee sets van drie kwasten alles dat je nodig hebt om een volledige look te creëren én je steunt er nog eens een fijne onderneemster mee.

Hebben jullie de set al geprobeerd? Laat het me zeker weten!

signature

No Comments

Leave a Reply