Urban Decay Naked Palettes 1 & 3 review

Iedereen en zijn hond kent ze: de Naked paletten van Urban Decay. Sinds kort is dit Amerikaanse make up merk ook verkrijgbaar in België, maar velen onder ons bestelden ze al via Amerikaanse beauty sites of kochten ze bij Sephora. De ‘Naked’ hype is zeker nog aan het boomen sinds het merk met de laatste nieuwe telg van dit gamma kwam: Naked Palette Smoky.

Ik ga echter back to basics voor jullie en zal vandaag het allereerste Naked palet samen met het derde palet reviewen.

Naked 1 & 3
Naked 1 & 3
Naked 1 & 3
Naked 1 & 3

De Naked palet verpakkingen zijn altijd mooi en origineel gemaakt, er zijn al vele merken die hun verpakking hier op inspireren. Het Naked 1 palet heeft een chocoladebruine velours verpakking met gouden letters, waar het Naked 3 palet een stevigere look krijgt in de vorm van een rozige metalen verpakking met reliëf en gouden letters. Naked 1 bevat brons-neutrale tinten en Naked 3 eerder rozig-neutrale tinten. Met deze twee paletten kan je al aardig wat neutrale looks creëren.

De pigmentatie is ook fantastisch (dit mag wel voor de prijs 😉 ) en wanneer de kleuren op het ooglid aangebracht worden, vallen ze niet meteen onder je oog zoals soms wel kan gebeuren.

Naked 1
Naked 1
Naked 3
Naked 3
Primer Potion oogprimer
Primer Potion oogprimer

Bij elk palet krijg je tevens een gratis Primer Potion in mini-formaat, dit is de oogprimer van Urban Decay (die overigens ook zeer populair is!) én een penseel. Dit is een taklon penseel en wordt niet van dierlijke haren gemaakt. Deze paletten zijn trouwens volledig ‘vegan’ en verder worden alle producten van Urban Decay niet op dieren getest! Het merk staat garant voor kwaliteit en integriteit, en dit maakt hen net zo populair! Hun pigmentatie, kleurenpalet én aanbod is geweldig en ik ben zeker al een tijdje fan ;).

Voor kwaliteit (en ook een beetje hype) betaal je echter de prijs en deze is niet mals. Beide paletten betaal je bij Ici Paris XL € 49,90.

Ben je alsnog enthousiast geworden om deze fantastische paletten eens uit te testen en de mooiste neutrale looks te creëren? Dan kan je ze via de link hierboven alvast bestellen. Veel plezier!

Wat vinden jullie van deze Naked paletten? Welk is jullie favoriet?

signature

No Comments

Leave a Reply